Sat. Jan 22nd, 2022

Henkivartijan koulutuksen on oltava fyysistä – läheisen turvahenkilöstön on oltava tarkoituksenmukainen

Luin äskettäin henkivartijan koulutusopasta ja huomasin, että fyysistä kuntoa ei mainittu tekstissä ollenkaan. Käsikirja sisälsi kuitenkin kuvan kirjoittajasta, josta kävi selväksi, ettei hänellä ollut kiinnostusta fyysiseen kuntoon. Tai ehkä kirjoittaja vain piti sitä itsestäänselvyytenä, että jokainen, joka haluaa tulla henkivartijaksi, kelpaisi. Haluan olla selvä; sopimaton henkivartija on vastuu, ei vain hänelle itselleen, vaan myös muille tiiminsä jäsenille ja tietysti päämiehelle. Voi olla vaikea löytää tarvittavaa aikaa kuntosi ylläpitämiseen, kun työskentelet pitkiä työpäiviä, varsinkin stressaavassa ympäristössä ja vaativassa vuorotyössä.

Huomaa, että sanoin vaikeaa; se ei ole brandschutzbeauftragter münchen mahdotonta. Kukaan ei ole niin kiireinen, ettei hänen päiväänsä voisi sisältyä puolen tunnin ylläpitokuntoilua. Pääministerit ja presidentit löytävät siihen aikaa, niin sinunkin pitäisi. Sopiva suojelupäällikkö saa enemmän itseluottamusta, ja tämä luottamus tihkuu muiden nähtäville. Hän näyttää roolilta ja juurruttaa luottamusta muihin. Mitä viestiä sopimaton, ylipainoinen henkivartija välittää? Se huutaa sanoja ja lauseita, kuten itsekuri puute, epäammattimaisuus, löysä ja kyvytön. Kuka uskoisi turvallisuutensa huonosti kurinalaiselle, ylipainoiselle, epäammattimaiselle, kyvyttömälle söpöläiselle?

Sopiva lähisuojausvastaava pystyy paljon paremmin  brandschutzbeauftragter münchen käsittelemään stressaavia tilanteita kuin hänen sopimaton vastineensa. Adrenaliinin vaikutukset huonokuntoisiin ovat katastrofaaliset; ne tyhjenevät erittäin nopeasti, ja juuri kun on tehtävä nopea päätös, väsymys vaikeuttaa oikean toimintatavan valintaa. Henkivartijoiden on oltava kunnossa.

Joskus voi olla vaikea löytää aikaa treenaamiseen, kun olet rehtorin kanssa tien päällä, asut matkalaukusta, siirryt hotellista hotelliin. Pienellä suunnittelulla voit kuitenkin pysyä kuntosi ajan tasalla. Monissa hotelleissa on nykyään kuntosali; Jotkut näistä ovat suuria, ilmavia asioita, joissa on höyrysauna ja runsaasti varusteita, kun taas toiset koostuvat haisevasta kellarihuoneesta, vanhasta StairMasterista ja parista käsipainosta. Näiden kahden ääripään välissä on paljon hotelleja, jotka ovat enemmän kuin riittäviä tarpeisiimme.

Jos kuntosalia ei ole, voimme käyttää tien tai portaita aerobiseen harjoitteluun ja omaa kehonpainoa johonkin vastus- ja voimatyöhön, kuten punnerruksiin ja istumaan. Tarvitset vain vähän varusteita pitääksesi kuntosi yllä, ja lisäksi se vie vain vähän tilaa matkalaukussasi. Joten jos olet menossa paikkaan, jossa ei ole kuntosalia, harkitse peruspakkauksen ottamista mukaasi pysyäksesi kunnossa. Muista aina ottaa mukaan juoksukengät ja sopiva juoksusarja. Vakauspallo (Sveitsi) sopii täydellisesti ydinharjoituksiin ja voit käyttää sitä myös penkinä ja istuimena ylävartalon harjoituksiin. Se on kompakti tyhjennettynä, ja sen täyttämiseen kuluva muutama minuutti voi olla tehokas lyhyt kardiovaskulaarinen harjoitus! Hyppynaru ja harjoitusmatto on helppo sovittaa matkalaukkuun, kuten myös leuannostotanko, joten sinulla ei ole tekosyytä!

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *